lauantai 26. syyskuuta 2009

Kun se syö sut

14 kommenttia:

 1. PNG-kultahan se siinä!
  *halii ja pyyhkii*

  VastaaPoista
 2. VOIMAA PUHALLAN!
  ET OLE YKSIN...

  *halaa*

  Sininen lintu

  VastaaPoista
 3. Tää on NIIN TOTTA..ja omakohtaista..:(

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen seurannut näitä juttuja alusta asti, mutta en ole kommentoinut pitkään aikaan, kun tuntuu, ettei mulla ole oikeita sanoja joilla lohduttaa tai rohkaista, on vaan tunne sisällä siitä mitä sarjakuvat välittää ja se tunne on ylivuotavan voimakas. Jäin miettimään, onko näille tunteille edes olemassa riittävän vahvoja ja kuvaavia sanoja..?! Miten vois sanallisesti ilmaista sen mitä sä ilmaiset kuvilla. Mä luulen, että sen voi vaan tuntea. Jos voi.

  VastaaPoista
 5. valitettavaa, mutta totta. *rutistaa kovaa*

  VastaaPoista
 6. Just noin, Png. Just tolta mustakin tuntuu. Ei me olla yksin, mutta ei sekään auta. Mutta tämä blogi auttaa mua, koska se kuvaa tunteitani niin tarkasti. Kiitos, että jaksat meidän muidenkin puolesta kertoa, miltä tahaton lapsettomuus - ja tää ikuinen kuoleminen - tuntuu.

  VastaaPoista
 7. Voi tää blogi kuvaa lapsettomuuteen liittyviä tuntoja ja tilanteta niin pelottavan rehellisesti että on itsekin helppo käsitellä omia tunteitaan. Tää on niin miun viime syksyä!

  Mutta tiedättekö, tuosta tunteesta voi myös selvitä kun siirtyy elämässä seuraavaan vaiheeseen. Olo on nyt vuosi keskenmenon ja puoli vuotta hoitojen lopettamisen jälkeen jopa ajoittain loistava. Sijaisvanhemmiksi olemme ryhtymässä ja nyt odotellaan sopivaa pienokaista joka meidän kotiamme tarvitsee.

  Hali PNG ja muut samassa tilanteessa olevat. Tunnelin päässä on valoa, kunhan jaksaa raahustaa sen synkimmän putken läpi! Voimia!

  M-A

  VastaaPoista
 8. Kuten 'M-A' kirjoitti, pystyt kuvaamaan pelottavan rehellisesti tuntoja ja tilanteita. Todella toivon, että jonain päivänä voimme katsoa piirtämiäsi kuvia, joissa ovat läsnä lapsiperheen ilot&surut kaikessa kirjossaan.

  VastaaPoista
 9. Löysin sivuillesi Keski-Uusimaassa olleen jutun kautta. Meitä on jo liikaa :-(

  VastaaPoista
 10. Itku meinaa tulla teidän puolesta. Muistan tuon tunteen niin hyvin. Ja sanat on ihan tyhjiä tässä. *ottaa hiljaa kädestä kiinni ja on*

  VastaaPoista
 11. Kiitos.

  Meidän vauva kuoli tänään. Kuvassasi on sinä. Ja kuvassasi olen minä.

  VastaaPoista
 12. Niin raadollista...
  Niin totta...

  Kiitos näistä kuvista.

  VastaaPoista